Τις καλύτερες εντυπώσεις μας άφησε η επίσκεψη μας στο νέο μαγαζί της εξαίρετης ερμηνεύτριας Λένας Αλκαίου στον Πειραιά.Το IXNOS σίγουρα θα αποτελέσει στέκι όχι μόνο των Πειραιωτών αφού σε κερδίζει με το που πατήσεις το πόδι σου.Ζεστό και οικείο σε αφήνει να χαλαρώσεις ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.
Χθες που βρεθήκαμε εκεί γινόταν παρουσίαση της βιογραφίας της Πόλυ Πάνου ,η οποία έφυγε πριν 3 χρόνια από κοντά μας και έχει επάξια πάρει τον τίτλο της μεγάλης ” αρχόντισσας ” , το βιβλίο είναι του Κ. Παπασπήλιου που την αφορά.Η προσέλευση ήταν μεγάλη και δεν έλειψαν τα άτομα της showbiz η Βάνα Μπάρμπα,ο Δημήτρης Γιώτης και άλλοι.
Το event πλαισιώθηκε και από καταπληκτική μουσική αφού τραγούδησε η Λένα Αλκαίου συνοδευόμενη από ταλαντούχους μουσικούς.
Κάθε νύχτα στο ΙΧΝΟS είναι μια έκπληξη τα events είναι καθημερινά μπορεί κανείς να συναντήσει εκεί live,έκθεση ζωγραφικής ή φωτογραφίας,παρουσίαση κάποιου βιβλίου και πολλά άλλα λειτουργεί από νωρίς για να απολαύσει ο καθένας το καφέ του ή να γευτεί κάποιο χειροποίητο σνακ.
Οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές και οι ιδιοκτήτριες φιλικές.
Μια επίσκεψη σας θα σας επιβεβαιώσει όσα προείπα και θα το ΙΧΝΟS θα γίνει το στέκι που ψάχνατε…
ΙΧΝΟS
https://www.facebook.com/%CE%99%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3-1725129701098704/?fref=ts
Σε Σκέψεις


